Options
  • Option 01

    Subtitrat in Engleză

    Youtube

    TRAILER

    WATCH ONLINE
Background

The Iron Claw (2023)

img0
2023 TRAILER 2h 12m 350

Povestea adevărată a inseparabililor frați Von Erich, care au făcut istorie în lumea intens competitivă a wrestling-ului profesionist la începutul anilor ‘80. Trecând prin tragedii și victorii, mereu sub umbra tatălui și antrenorului lor dominator, frații au căutat să devină legende adevărate pe cea mai mare scenă a sportului.

Familia de luptători Von Erich a avut o influență de lungă durată în ring, vizibilă până în ziua de astăzi. Conduși de patriarhul familiei, luptătorul Fritz Von Erich, cinci dintre cei șase fii ai săi i-au călcat pe urme și au devenit luptători, dar faima și succesul a dus la moartea a patru dintre ei. Viața lor în afara ringului a devenit la fel de faimoasă ca și cea profesională, iar filmul se va concentra pe ceea ce mulți au numit „Blestemul Von Erich”.

Director: Alisa Fredericks, Ava Amundsen, Eric Scott Williamson, Sean Durkin, Tamara Hansen

Genre: Dramă, În curând, Istoric

Tags: The Iron Claw (2023), The Iron Claw Online HD

Cast: Aaron Dean Eisenberg, Brady Pierce, Brett Beoubay, Brian Hite, Cassidy O'Reilly, Cazzey Louis Cereghino, Chavo Guerrero Jr., Chelsea Edmundson, Christina Michelle Williams, Dane Alexander Peplinski, Devin Imbraguglio, Ernest Marsh

Vezi Trailer
Report
Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More titles like this

PARTENERI: Cursuri Online- Filme Online- Filme Subtitrate